Trainingen & lezingen

Meer leren en het bedrijf, uw eigen kennis of dat van uw team naar een hoger plan tillen en op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg een juridische training op uw vakgebied. Houd onze website in de gaten voor het programma in 2023 of neem contact met ons op voor een training op maat.

Aankomende cursussen

Mei 2023

Performance management


Performance management – ook vaak ‘prestatiemanagement’ genoemd – is een proces dat organisatiedoelstellingen verbindt met individuele medewerkers. Tijdens deze masterclass gaan wij in op verbeteren van prestaties in uw organisatie, op zowel individueel als team niveau, om strategische doelen effectief en efficiënt te bereiken. Denk hierbij aan de zogenoemde KPI’s en hoe om te gaan met werknemers die niet mee (kunnen) groeien of niet presteren zoals verwacht.

De masterclass zal worden verzorgd op Curacao en wel op 24 en 31 mei 2023.

September 2023

Reorganisatie


Een reorganisatie van uw onderneming gaat altijd gepaard met veranderingen, welke ook gevolgen hebben voor uw personeelsbeleid. Deze Masterclass gaat over het reorganisatieproces vanuit een HR en arbeidsrechtelijke perspectief zodat u met actuele kennis uw organisatie naar het volgende niveau kunt begeleiden.

De masterclass zal worden verzorgd op Curacao en wel op 20, 27 september en 4 oktober 2023.

afgelopen cursussen

Mei 2023

HR


CURACAO
Workshop: Dossiervorming & Slechtnieuwsgesprekken

De workshop biedt praktische tips en tools voor het opstellen van een goed dossier en het voeren van Slechtnieuwsgesprekken. Naast de theoretische aspecten, zal de workshop vooral gericht zijn op praktijkervaringen en casestudy's. Dit zal u helpen om de geleerde vaardigheden en inzichten effectief toe te passen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Maart 2023

Arbeidsrecht

HR & Arbeidsrecht Fundamentals Flyer

CURACAO
Cursus HR & Arbeidsrecht Fundamentals

Een Mens & Recht cursus die fundamentele kennis en vaardigheden biedt om alle aspecten van de “employee life cycle” te beheren, onze werknemers zijn onze belangrijkste troef binnen onze organisatie! De cursus geeft inzicht in de essentiële onderwerpen rond HR en arbeidsrecht om u te helpen de dagelijkse problemen en situaties, waarmee u in uw werk te maken krijgt, effectief aan te pakken.

November 2022

Arbeidsrecht


CURACAO
Masterclass: De organisatie van nu

Een Masterclass voor iedereen die op de hoogte moet en wil zijn van de belangrijkste ontwikkelingen op HR-gebied en de meest actuele regels op het gebied van het arbeidsrecht. Deze Masterclass is met name bedoeld voor leidinggevenden, HR-deskundigen en iedereen die in zijn/ haar dagelijks werk met deze uitdagingen te maken hebben.

November 2019

Contractenrecht


SURINAME
Legal Lunch

Een juridische lunchmeeting in informele setting waarbij u antwoord krijgt op uw ondernemersvragen ten aanzien van contractuele relaties. Hierbij kunt u denken aan contracten die u heeft afgeslote met afnemers, leveranciers en werknemers.

Open chat
1
Stuur ons een WhatsApp bericht
Hallo, waar kunnen wij u bij helpen?