Meld u aan voor de Masterclass Real Estate

“De sleutel tot succes in vastgoedontwikkeling” – Inzicht in de
juridische aspecten van de vastgoedsector.

CURACAO – 18 OKTOBER 2024

over de masterclass

Op 18 oktober 2024 organiseren we in samenwerking met het advocatenkantoor Lexxio een Masterclass speciaal voor projectonwikkelaars, investeerders, aannemers, legal & business banking departments.

Tijdens deze masterclass gaan de advocaten mr. Didi Wildeman en mr. Tiffany de Palm dieper in op verschillende juridische aspecten die te maken hebben met het (ver)kopen, investeren of ontwikkelen van vastgoed op Curacao. De advocaten bespreken valkuilen en geven tips en tricks om investeringen en bouwprojecten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onderwerpen die besproken zullen worden:
– De aanneemovereenkomst
– De rol van de projectmanager, aannemer en onderaannemers
– Splitsing van appartementsrechten
– ABC-levering
– Fiscale haken en ogen van ontwikkelen en investeren op Curacao & tax holiday

Gastspreker
Jeannitza Felix – Partner bij TAXXA. Jeannitza heeft ruim 9 jaar ervaring als fiscalist op het gebied van tax accounting, tax assurance en tax risk management, maar ook op het gebied van belastingadvies.

Locatie:
The Triangle (Otrobanda)

Tijd & datum:  
18 oktober 2024
09:00 – 16:00 uur, met aansluitend borrel
inloop vanaf 08:30 uur

Investering:
NAf 1250,- ex ob
per deelname, inclusief cursusmateriaal, lunch en borrel

Aanmelden:
Uiterlijk tot 18 september 2024

aanmelden

Vul onderstaande formulier in voor het registreren van uw aanmelding voor de Masterclass Real Estate.

Voorwaarden

Reguliere annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk drie weken voor de Masterclass kosteloos annuleren. In geval van annulering tussen drie en twee weken voor aanvang van de Masterclass is afnemer 25% van het inschrijfgeld verschuldigd.

Meld u uwzelf binnen een week voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken mits vooraf schriftelijk doorgegeven. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via info@wildemanlegal.com.

Verhindering

Bent u verhinderd en kunt u de Masterclass niet bijwonen? U mag kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via info@wildemanlegal.com.

2024 © copyright Wildeman Legal
Design by LIZZY.

nl_NL